Louise van den brand

Louise van den Brand

Louise van den Brand. Ik ben opgegroeid bij twee zeer muzikale ouders en ben op 7 jarige leeftijd op trompet begonnen. Mijn vader heeft mij de eerste noten geleerd. Eerst bij de harmonie waar ook mijn ouders lid van waren en vandaar via omzwervingen terecht gekomen in de Jazz wereld (lichte muziek). Dat voelde aan als een warm bad en daar heb ik ook mijn trompetspel en flugelhornspel kunnen ontplooien en doe dat nog steeds.
Ik ben (lead) trompettistte bij verscheidene regionale Big Bands van Venlo tot Maastricht. (Big Band 81, Score Jazz Orchestra). Ook als trompettiste deel uitmakend van een blazerssectie/combo voor bijvoorbeeld begeleidingsband van artiesten of musicals of zanggroepen en bandlid van Mrs R&B and the Soulshakers. Verder speel ik als soliste op ceremoniële gelegenheden zoals 4 mei herdenkingen, begrafenissen of huwelijksceremoniën, officiële openingen. Zowel op trompet als op Flugelhorn.
Als solist op Promsconcerten. ( zie youtube: proms Asten vertolking van SORRY). Ik vorm samen met Jaqueline van Elsbergen het duo JaLouse (easy listening/smooth Jazz).

De rode draad in mijn leven.
Music was my first love and it will be my last.

Muziek is mijn grootste PASSIE.

(terug)