Angels Rule

Angels Rule 1

De groep Angels Rule bestaat uit de vier (semi)professionele vocalisten Marlies Driessen, Anneke Miggiels, Caroline Ermers en Roel Verheggen. Vaste begeleider aan de piano is Robert Lemmens. De leden zijn allen afkomstig uit de regio Boxmeer.

De groep kwam begin 2008 voor het eerst bij elkaar op initiatief van Roel Verheggen, in eerste instantie voor het verzorgen van een dinnershow. De reacties van het publiek waren echter zo overweldigend dat werd besloten om als Angels Rule verder te gaan.

De kracht van de groep ligt vooral in de prachtige meerstemmige arrangementen, waarin toch de eigenheid van stem van elke vocalist uitstekend naar voren komt. Veel arrangementen worden dan ook zelf gemaakt, al zingend rondom de piano. Het repertoire is zeer breed: van musical tot popsongs en van gospel tot intieme luisterliedjes. Daarbij zijn de vocalisten breed inzetbaar: naast vierstemmig gezongen songs is er ook ruimte voor solo’s of duetten, al dan niet met backing vocals. De groep staat voor kwaliteit en muzikale beleving.

In de afgelopen jaren heeft Angels Rule al vele succesvolle concerten gegeven en is daarmee een muzikaal begrip geworden in de regio Land van Cuijk. Maar ook vorig jaar tijdens het Rozenfestival in Lottum maakte de groep grote indruk met haar drie avondconcerten in een bomvolle kerk.

De vier vocalisten zijn allen goed geschoold. Anneke studeerde zang aan het Conservatorium in Arnhem, Roel studeerde aan het Conservatorium in Tilburg en Marlies en Caroline volgden zanglessen bij o.a. Jos van Eijck, Dorien van Veen en Alfons Verreijt. Podiumervaring werd opgedaan als solist tijdens diverse (Proms)concerten met harmonieën/fanfares in de regio, spelen in musicals, zingen in een band en eigen concerten.

Meer informatie op www.angelsrule.nl

(terug)