Royverbeek

Roy Verbeek uit het Noord-Limburgse Arcen staat al op jonge leeftijd op verschillende podia in de regio. Vanaf zijn vijftiende zingt Roy in verschillende bands, waarmee hij zowel eigen werk als covers ten gehore brengt. Waar Roy zich eerst nog vooral richt op stevige rocksongs groeit hij in de loop der jaren uit tot een allround zanger waarbij hij zich ook in andere genres, waaronder pop en jazz ontwikkelt. Zijn muzikaliteit en veelzijdigheid als muzikant zorgen ervoor dat Roy niet alleen met zijn eigen bands optreedt, maar ook regelmatig als solist bij diverse proms- en andere concerten te horen is.

Roy is inmiddels een veel gevraagd artiest bij harmonieën, fanfares en gelegenheidsformaties, zowel in de regio als ver daarbuiten. Met zijn bands treedt Roy behalve in Nederland ook regelmatig op in onder meer België, Duitsland, Polen. Ook de fameuze Cavern Club in Liverpool, Engeland ontbreekt niet op zijn indrukwekkend CV.Sinds enkele jaren is Roy als solist regelmatig bij Guido’s Orchestra te horen, waar hij samen met gerenommeerde artiesten als Wendy Kokkelkoren, Ernst Daniël Smid, Anita Meyer en Renée van Wegberg de bühne betrad.

Voor de toekomst is het niets dan muziek dat de klok slaat, want de lijst met optredens voor het volgend jaar begint alweer serieus vorm aan te nemen. Zowel met zijn band als solo staat Roy weer een muzikaal spetterend 2018 te wachten.

(terug)